Tabung Kebajikan MVM

Sila pilih amaun dibawah. Anda kemudiannya akan dibawa ke halaman untuk melengkapkan bayaran derma.


Perlukan bantuan?

Kami di MVM sedia membantu anda yang ingin menyumbangkan derma. Jika terdapat sebarang persoalan berkaitan, boleh hubungi wakil kami di talian +6012-235 6854.

Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai tuan puan untuk share kempen derma ini ke media sosial dibawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana button dibawah:

Tabung Kebajikan MVM

Tabung Kebajikan MVM ini diadakan bertujuan memberi peluang kepada para individu dan masyarakat untuk turut serta dalam membantu MVM agar terus aktif mempergiatkan program kebajikan yang telah dirancang dan juga membantu kami mempunyai modal kewangan bagi menggerakkan organisasi pertubuhan ini.

Sekiranya anda merasakan usaha kebajikan dan kemanusiaan yang dilakukan oleh Muslim Volunteer Malaysia – MVM adalah wajar dan perlu diteruskan, maka kami memerlukan sokongan anda untuk bersama-sama memastikan agar pelbagai program yang telah dirancang dapat dinikmati impaknya kepada golongan sasar iaitu keluarga miskin asnaf dan mereka yang memerlukan.

Semoga Tabung Kebajikan MVM ini mencapai sasaran setiap bulan bagi memastikan pelbagai program yang telah dirancang dapat dinikmati impaknya kepada golongan yang memerlukan.

Maklumat Kempen

 • Sasaran: RM60,00 sebulan

Anda boleh menghulurkan sumbangan secara bulanan untuk tempoh 12 bulan (1 tahun) dengan pilihan berikut :

 • RM10
 • RM20
 • RM30
 • RM50

Sumbangan ini dibuat melalui MOLPAY iaitu sebuah sistem online payment gateway yang selamat dan mudah.

Cara Menyumbang :

 1. Klik pada butang nilai sumbangan (RM10, RM20, RM30, RM50)
 2. Isi butiran lengkap MOLPAY
 3. Tanda setuju pada terma & syarat MOLPAY
 4. Klik pada butang pay online

Dana Tabung Kebajikan MVM disalurkan untuk :

 • Menggerakkan program-program kebajikan dan kemanusiaan
 • Pentadbiran dan operasi pertubuhan
 • Pemasaran kempen dan program

Harapan kami

Apabila anda turut serta menyokong kempen ini, anda telah membantu kami untuk mempunyai modal kewangan agar kami dapat menjalankan lebih banyak program kebajikan dan kemanusiaan untuk meringankan bebanan yang ditanggung oleh keluarga yang memerlukan dalam dan luar negara.

Marilah sama-sama kita meningkatkan kualiti diri kita di sisi Allah SWT dengan memperbanyak bersedekah. Doakan agar sedekah ini menjadi saham kita diakhirat nanti.

“Sesungguhnya orang-orang yang bersedekah baik lelaki mahupun perempuan dan meminjamkan kepada Allah dengan pinjaman yang baik, niscaya akan dilipatgandakan (pahalaNya) kepada mereka dan bagi mereka pahala yang banyak” [Al Hadid : 18]


Tuan puan boleh tinggalkan mesej dibawah...