Tabung Kebajikan MVM

RM62,431 of RM480,000 raised
RM
Caj Transaksi Billplz .
Select Payment Method
Personal Info

Terms

Donation Total: RM10.00

{amount} donation plus {fee_amount} to help cover fees.

Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai tuan puan untuk share kempen derma ini ke media sosial dibawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana button dibawah:

Tabung Kebajikan MVM

Tabung Kebajikan MVM ini diadakan bertujuan memberi peluang kepada para individu dan masyarakat untuk turut serta dalam membantu MVM agar terus aktif mempergiatkan program kebajikan yang telah dirancang dan juga membantu kami mempunyai modal kewangan bagi menggerakkan organisasi pertubuhan ini.

Sekiranya anda merasakan usaha kebajikan dan kemanusiaan yang dilakukan oleh Muslim Volunteer Malaysia - MVM adalah wajar dan perlu diteruskan, maka kami memerlukan sokongan anda untuk bersama-sama memastikan agar pelbagai program yang telah dirancang dapat dinikmati impaknya kepada golongan sasar iaitu keluarga miskin asnaf dan mereka yang memerlukan.

Semoga Tabung Kebajikan MVM ini mencapai sasaran setiap bulan, agar memastikan pelbagai program yang telah dirancang dapat dinikmati impaknya kepada golongan yang memerlukan.

Maklumat Kempen

  • Sasaran dana yang diperlukan : RM40,000 sebulan
  • 1 tajaan : RM10 sahaja atau seberapa sahaja termampu

Dana Tabung Kebajikan MVM disalurkan untuk :

  • Menggerakkan program-program kebajikan dan kemanusiaan di dalam dan luar negara
  • Pentadbiran dan operasi pertubuhan
  • Pemasaran kempen dan program
Hulurkan sumbangan anda tekan klik butang "Donate Now"
Atau ke akaun Pertubuhan Sukarelawan Muslim Malaysia berikut :
 
  • Maybank : 5648-0164-7699
  • CIMB Islamik : 8602 5378 07
  • Bank Islam : 1230 0010 0030 65
  • Affin Bank : 1060 2003 8503

Harapan kami

Apabila anda turut serta menyokong kempen ini, anda telah membantu kami untuk mempunyai modal kewangan agar kami dapat menjalankan lebih banyak program kebajikan dan kemanusiaan untuk meringankan bebanan yang ditanggung oleh keluarga yang memerlukan dalam dan luar negara.

Marilah sama-sama kita meningkatkan kualiti diri kita di sisi Allah SWT dengan memperbanyak bersedekah. Doakan agar sedekah ini menjadi saham kita diakhirat nanti.


Tuan puan boleh tinggalkan mesej dibawah...